onsdag 25 september 2013

Tripp till Malmö!

Haft en jätte bra dag med studiebesök nere i Malmö! Va med FIFH, Malmös handikappsförening. Vi fick först en föreläsning och presentation av några i föreningen, varav 2 av dom tävlar i landslaget. Sedan fick vi testa på rullstolsbasket och goalball. Jättekul, speciellt basketen, lite svårt att få fatt i bollen bara ^^ Goalballen tycker jag däremot bara är obehagligt. Det är en bollsport för synskadade och blinda (alla har ögonbindel på sig). Det jag tycker är mest obehagligt är att jag är bollrädd och inte kunna se vart bollen är någonstans.  (Är ni intresserade av att se hur goalball spelas så har jag ett klipp här )

Sedan var det att sätta sig på bussen påväg tillbaka till Halmstad. Haft lite utslag vid mungipan och börjat få röda ögon igen så när vi va hemma så åkte jag raka vägen till vårdcentralen och tro det eller ej men jag har både svinkoppor och ögoninflammation, och irriterande nog hade jag ögoninflammation förra veckan med men då fick jag ingen antibiotika utan skulle tvätta med koksaltlösning och det hjälpte. Så köpte ny mascara och eyeliner för att inte råka få tillbaka inflammationen. Men som alltid när jag åker på något får jag det om och om igen. Så nu är det bara att åka till affären och köpa nya saker tills detta är borta. Vill bara bli av med allt nu och inte få tillbaka det igen! 

Nu ska jag droppa ögonen och krypa ner i sängen, ögonen är ansträngda och irriterade så orkar inte kolla mer för idag :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar