torsdag 18 september 2014

Sammanfattning

Imorgon prov, lördag jobb, söndag dop, måndag och tisdag praktik. Ingen sovmorgon förens på onsdag, så fram tills dess får det gärna gå lite fortare! ^^
Känner mig inte super taggad för PT-provet imorgon... Det är ju allt vi läst under dessa 2 åren men man ska komma ihåg det med. Har varit jätte dålig på att plugga till det, fy mig!! Så kan ju hoppas lite att vi är några stycken som inte klarar det (om jag inte klarar det) så det blir om prov. Blir det inte det kommer det inte vara förens om 1 år igen och då kommer jag antagligen inte göra det. Så tänk på mig imorgon!
Sen är det fy, fy fy mig på träningen! Har varit jätte dålig! Och på kosten... Vet att man inte ska komma med undanflykter och att det är att jag haft väldigt dålig disciplin, men det känns som att det varit saker hela tiden. Bland annat har katten varit dålig. Vi har haft han i 15 år så han är verkligen en familjemedlem och han har haft problem med att kissa. Dom har spolat han och det blev inte bättre (han hade stenar i urinen). Andra gången mamma, pappa och Emelie var hos veterinären med han sa dom att det var antingen att låta han sova eller operera. Självklart fanns det inget alternativ mer än att operera. Men vi fick ju uppfattningen om att han var riktigt dålig. Dock när vi lämnade han på den kliniken som han skulle opereras på så verkade det inte vara så farligt. Han fick vara där fredag till söndag och när vi kom hem så mådde han bra och kunde kissa och allt utan problem. Det som var bra med var att han blev sydd inifrån på nått vänster som gör att det läker fortare och att han inte behövde tratt, det hade nämligen kunnat bli riktigt jobbigt och att han inte kunnat gå ut. Men nu är det bra med han iallafall.
Efter provet imorgon kommer jag, på riktigt, ta tag i träningen och kosten igen!

En annan sak jag kan berätta är att jag fått jobb på Actic! tror inte jag nämnt det innan. Varit där i 3 veckor nu och håller vattengympa :) Är där på lördagar och håller för medlemmar och på torsdagar och håller för landstinget. Har bara gått bättre och bättre och det känns så bra när man får så bra kritik och positiva kommentarer! Plus att jag känner att jag verkligen utvecklas själv som person! Jag kan bjuda på mig mer och jag känner mig självsäker när jag håller mina pass!
Att jag fått jobb på Actic betyder att jag får träna gratis på alla anläggningar och detta är kanon eftersom jag ska börja ta tag i min simning! Började simma för typ 4 veckor sedan men han bara göra det 1 vecka innan jag blev kanon förkyld!

Nu ska jag se till att få lite i magen innan jag sätter mig med plugget igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar