onsdag 1 april 2015

1 April

Tänkte jag gör en liten update! Har varit dålig på det de senaste. För att göra en lång historia kort så har jag åkt på nått skit virus eller något. Varit sjukskriven, ätit antibiotika och klunkat cocillana (inte bokstavligt talat). Haft en nästan konstant hosta i kanske 6 veckor och den vill verkligen inte ge med sig, och tycker bara cocillanan hjälpte de första dagarna. Hostat så mycket att det känns som att jag skulle hosta ut lungorna. Och i stort sätt hela tiden har jag hostat blod, inte så att jag hostar upp det men har snutit ut det sen, fräsht.... På vårdcentralen sa de att det är för jag hostar så mycket att blodkärlen i halsen går sönder. Andra veckan sjukanmälde jag mig från jobbet själv för jag hostade så mycket att jag inte kunde hålla min pass och tredje veckan sjukskrev de mig på vårdecentralen. Vecka 4 sa de att jag kunde hålla pass om jag bara visade vad dom skulle göra och inte ansträngde mig något eftersom det skulle kunna leda till lunginflammation... Hostan har inte släppt och förra veckan började jag få utslag i ansiktet och över bröstet, så jag åkte till vårdcentralen i fredags igen, fast denna gången i Varberg. Utslagen beror till största sannolikhet på stress så måste försöka lära mig att slappna av även fast det är rätt svårt att göra mitt i examensarbetet! Hostan däremot kan dom inte svara på vad det beror på utan de kommer gå över med tiden,, yay... Men i alla fall, läkaren lyssnade på mina lungor och kom fram till att eftersom jag hostat så mycket är jag svullen i luftvägarna så hon skrev ut en inhalator för att öppna upp luftvägarna, fick även en ny hostmedicin eftersom inte cocillanan hjälper längre. Och så skrev hon ut allergitabletter i hopp om att utslagen skulle lägga sig snabbare. Så nu hoppas jag verkligen på att jag kan bli frisk snart!!!

Som sagt, är mitt uppe i examensarbetet och det är rätt stressigt och det har verkligen inte bara flutit på. Tror vi har stött på alla problem vi har kunnat hitta... Och så är jag mitt uppe i jobbintervjuer så jag har ett sommarjobb och förhoppningsvis jobb till våren med eftersom examen är om endast 2 månader! :D

Nu måste jag röra på mig men ska försöka bli bättre på att skriva här. Kanske kan vara mer som terapi eftersom jag varit så stressad de senaste, skönt att skriva av sig! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar