tisdag 5 februari 2013

Sängen

Har krupit ner i sängen,  såhär "tidigt", hoppla vilka framsteg. Okej kanske inte riktigt, ska upp kl 7 imon. Jag har kommit på problemet till mina sena uppe kvällar. Alla bra program går på kvällen! Efter 10! Så lösningen på mina problem är antingen att skaffa extra jobb på teve så jag kan ändra tabån lite eller skaffa mig en sån smidig boxer som mamma å pappa har så man kan spela in allt å kolla på det på bättre tider! :) har iofs kabelteve (?) Man kopplar en sladd från väggen till teven. Kan man ha en sån boxer då tro? Hmm..

Idag har jag varit på föreläsning.  Ätit och sen gick jag till gymmet.  Körde lite allt möjligt eftersom jag kände att jag vart så slapp dom senaste dagarna. Sprang även lite extra på löpbandet me. Målet är att jag ska kunna springa 1 mil till sommaren! :) Den har jag städat lite. Dammsugit och hängt in kläder i garderoben. Måste säga att jag är sjult glad att jag har två hem. Har två garderober i läjet och 1 walkin-closet här i halmstad å de e knappt så de räcker :P
Sen har de vart tv, plugg och huvudvärk. Kommit fram till att jag nästan alltid får de när jag kör cardio. Kanske därför jag gillar gym så mkt ^^ tänkte iallafall försöka dricka mer innan jag tränar imon och se om de hjälper. Kan ju inte ha huvudvärk imon under sverige-argentina (?) Matchen... råkat låna ut min teven. Men då får jag antingen 90 minuters plugg eller 90 minuters powernap! :)

Natti :)

1 kommentar: